Tuincreaties

Wie houdt van natuur, houdt van hout. Niets is zo warm en natuurlijk als een houten terras. Bij de aanleg van een terras maken wij gebruik van tropische hardhoutsoorten. Ipé is tegenwoordig dé houtsoort voor de aanleg van terrassen. Deze tropisch hardhoutsoort (klasse I) heeft de eigenschap te verkleuren naar zeer mooi zilvergrijs en straalt ware luxe uit.

Op een zomeravond genieten met vrienden of familie van een lekkere BBQ of goed glas wijn? Misschien heeft u al aan een overdekt terras of (eiken) bijgebouw gedacht? Wij maken uw bijgebouw op maat en volgens uw wensen: met terras, carport, berging, buitenkeuken… u vraagt, wij maken het. Ook voor de afwerking ervan kan u op ons rekenen: wij bieden u een waaier aan mogelijkheden.

Hebben wij u geboeid om van uw tuinideeën een pareltje te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Enkele foto's

Wie houdt van de natuur houdt van hout, wij maken prachtige tuincreaties Wie houdt van de natuur houdt van hout, wij maken prachtige tuincreaties Wie houdt van de natuur houdt van hout, wij maken prachtige tuincreaties Wie houdt van de natuur houdt van hout, wij maken prachtige tuincreaties Wie houdt van de natuur houdt van hout, wij maken prachtige tuincreaties Wie houdt van de natuur houdt van hout, wij maken prachtige tuincreaties
Bekijk alles

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte


Contacteer ons vandaag nog, we staan u graag te woord.