Eiken bijgebouw, terras en afsluiting

Wie houdt van natuur, houdt van hout. Niets is zo warm en natuurlijk als een houten terras. Bij de aanleg van een terras maken wij voornamelijk gebruik van tropische hardhoutsoorten. Deze hebben de eigenschap te verkleuren naar een mooie zilvergrijze tint.

Op een zomeravond genieten met vrienden of familie van een lekkere BBQ of goed glas wijn? Misschien heeft u al aan een overdekt terras of (eiken) bijgebouw gedacht? Wij maken uw bijgebouw op maat en volgens uw wensen: met terras, carport, berging, buitenkeuken… u vraagt, wij maken het. Ook voor de afwerking ervan kan u op ons rekenen: wij bieden u een waaier aan mogelijkheden.

Naast deze zaken kunnen wij ook instaan voor het leveren en plaatsen van afsluitingen voor zowel tuin als weides. Wij garanderen excellente kwaliteit van zowel den als hardhout. Ook voor stallen en schuilhokken kan u bij ons terecht. Alles kan op maat worden gemaakt en afgewerkt volgens uw wensen.

Hebben wij u geboeid om van uw tuinideeën een pareltje te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.

Voor elk project of totaalproject vinden we in samenspraak met onze klant de juiste oplossing met een correcte prijs, gegarandeerde kwaliteit en fraai uitzicht.

Website by www.clausable.be

Menenstraat 263
8980 Geluveld

CONTACTGEGEVENS

Tel: 0496 691 157
Fax: 057 365 157
Email: info@leylanveld.be

BTW BE 0877.545.538

ADRES

BEL ONS: 0496 691 157